WE JUST LAUNCHED OUR NEW APP

Everything you need

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam condimentum maximus feugiat. Curabitur elementum viverra dolor at blandit. Vestibulum in mollis libero. Ut vulputate fringilla est.

  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor;
  • Mauris eu erat elit. Ut quis orci nec dolor.
Ready to try out our new app?

Features

Live band

En del af What a party, er også at afvikle live bands & artister hvor vi levere lydudstyr af høj kvalitet, samt personale med kendskab til Professionelle lyd afviklinger og overholdelse artistens tekniske rider

Udlejning af lyd & lys udstyr

What a party udlejer lyd & lys udstyr, samt personale til enhver behov, om det er en mikrofon eller større lyd set ups. Intet er for småt eller for stort.

Produktion

Vi kan klare alle former for produktioner. Lige fra sceneproduktion, konferencer, event koordination til udsmykning af lokaler/bygninger med dekolys.

What our users say

Jeg skulle holde mine forældres 50 års fødselsdag, og fik anbefalet What a party. De levede bestemt op til anbefalingerne, og gjorde mine forældres fødselsdag til en uforglemmelig aften. De er bestemt alle pengene værd

Nick Nissen

Efter at have brugt What a party til en 2x 20 års fødselsdag, er der ingen tvivl om at det var det rette valg. De var utrolig dygtige til at få folk med, brugte mikrofonen en del og fik bare givet os den bedste fest.
5 stjerner herfra.

Thomas Ravn