Live band

En del af What a party, er også at afvikle live bands & artister hvor vi levere lydudstyr af høj kvalitet, samt personale med kendskab til Professionelle lyd afviklinger og overholdelse artistens tekniske rider

Udlejning af lyd & lys udstyr

What a party udlejer lyd & lys udstyr, samt personale til enhver behov, om det er en mikrofon eller større lyd set ups. Intet er for småt eller for stort.

Produktion

Vi kan klare alle former for produktioner. Lige fra sceneproduktion, konferencer, event koordination til udsmykning af lokaler/bygninger med dekolys.

Ungdomsfester

What a party er specialister i ungdomsfester, da vi siden 2007 har sørget for fester til utallige af efterskoler, fødselsdagsfester osv. Vi sørger altid for have musik som netop rammer de unge mennesker, lige fra syng med, til nyeste mainstream.

Voksenfester

Om det er en 30 års fødselsdag, bryllup eller 90 års fødselsdag, så levere vi altid en erfaren dj som formår at tilrette musikken til publikummet. Vores erfarende dj’s har stor tilgang til et modent musik valg, om det er 60’er, 90’er eller nutidens musik vil han altid sørge for god underholdning for de danseglade

Firmafester

Når det drejer sig om firma arrangementer, er det vigtigt at alle kan danse, synge med og få en god aften. Derfor har vi de dygtigste DJ’s som rammer et utrolig bredt publikum, får gang i festen med det samme, men også kan acceptere at der skal være plads til dinner musik. Så hvorfor ikke vælge et mobilt diskotek til netop jeres arrangement.